Catalijn Willemsen

trainingsacteur | coach

Authenticiteit is alles – het is mijn drijfveer om professionals in staat te stellen hun eigen kracht en authenticiteit beter te benutten in hun veeleisende, complexe wereld.

Catalijn is een inventieve en warme trainingsacteur en een vertrouwenwekkende coach. Zij biedt op een frisse en creatieve manier ondersteuning aan het leerproces van anderen. Verandert moeiteloos van gedaante, zet plezier in als katalysator voor het ontwikkelen van lef en positie. Ze heeft een antenne voor de behoefte van anderen en het vermogen om in heldere taal te spiegelen op de laag van de inhoud én de emotie. Ze is hierbij vaak onverwacht diepgaand én continu gericht op succeservaringen als motivatie voor het leren.

Catalijn voert met regelmaat opdrachten uit voor complexe organisaties waarin zij professionals ondersteunt die onder moeilijke omstandigheden samenwerken, een krachtenveld van actoren en stakeholders te beïnvloeden hebben en worden geconfronteerd met (politieke) druk of media-aandacht. Ze coacht één op één door te kijken naar patronen in gedrag die voortkomen uit persoonlijke overtuigingen – en het effect daarvan. Ze zet in haar coaching spelsituaties en cases in om overtuigingen te onderzoeken, te transformeren en te borgen in nieuw effectief gedrag.

“Het gaat erom hoe je als persoon in een dergelijke, complexe omgeving functioneert. Wat zijn je intuïties, hoe kom je over op anderen, hoe kun je je ontwikkelen terwijl je recht doet aan wie je bent. Authenticiteit is alles – het is mijn drijfveer om professionals in staat te stellen hun eigen kracht en authenticiteit beter te benutten in hun veeleisende, complexe wereld.”

Contact