Ciel Wijsen

trainer | coach

Ik houd van scherp analyseren en transparant formuleren. Ik combineer dit met een goed oog voor de wensen en behoeftes van de mensen die ik train.

Na een loopbaan in het wetenschappelijk en toegepaste onderzoek past Ciel haar ervaring met het uitvoeren en aansturen van onderzoeksprojecten en onderzoekers nu toe in het coachen en trainen van (kennis)professionals. Ciel is een ervaren lijnmanager voor onderzoekers, is gecertificeerd ITIP-coach, doceert ‘toegepast onderzoek’ aan consulenten seksuele gezondheid aan het RINO en is onderzoeksadviseur, onder andere voor de interventie-erkenningencommissie van het RIVM. Ciel is een ervaren projectleider en projectmanager, begeleidt en traint project- en programmateams en werkt daarbij op basis van Projectmatig Creëren.

Als je Ciel vraagt naar waarom zij de keuze heeft gemaakt om trainer te worden zegt ze: “Ik heb in de praktijk van het werken met programma- en projectteams gezien dat de inhoud van het project beter tot zijn recht komt en er minder problemen zijn als het projectmanagement goed is. Ook onderzoeksprojecten worden makkelijker uitvoerbaar als ze goed zijn ingericht en als de focus, naast de inhoud, ook op samenwerking en transparante communicatie ligt.”

In haar werkwijze is de onderzoeker van weleer nog duidelijk te herkennen: “Ik houd van scherp analyseren en helder en transparant formuleren. Deze aanpak komt ook goed van pas in mijn trainingswerk. Ik combineer dit met een goed oog voor de wensen en behoeftes van de mensen die ik train.”

Contact