Ciel Wijsen

trainer | coach

Ik houd van scherp analyseren en transparant formuleren. Ik combineer dit met een goed oog voor de wensen en behoeftes van de mensen die ik train.

Ciel is een ervaren trainer-coach. Ze houdt van duidelijkheid en communiceert graag open en direct. Ciel heeft een loopbaan als toegepast wetenschappelijk onderzoeker achter de rug en neemt daar een scherpe analytische blik en een transparante manier van formuleren uit mee. Ciel is gecertificeerd ITIP coach, doceert ‘toegepast onderzoek’ aan consulenten seksuele gezondheid aan het RINO en is onderzoeksadviseur, onder andere voor de interventie-erkenningencommissie van het RIVM. Ciel heeft veel ervaring als projectleider en projectmanager. Ze begeleidt en traint project- en programmateams en werkt daarbij op basis van Projectmatig Creëren.

“Ik heb in de praktijk van het werken met programma en projectteams gezien dat de inhoud van het project beter tot zijn recht komt en er minder problemen zijn als het projectmanagement goed is. Ook onderzoeksprojecten worden makkelijker uitvoerbaar als ze goed zijn ingericht en als de focus ook op samenwerking en transparante communicatie ligt.”

Ciel is een warme, open persoon die ervan geniet om met mensen te werken. Ze vindt het belangrijk ruimte te geven aan de wensen en behoeftes van de mensen die ze traint.

Contact