Jan Jacobs

trainer | coach | adviseur

Ik ben altijd op zoek naar die oprechte samenwerking waarin persoonlijke aspiraties en de strategische organisatiedoelen elkaar versterken.

Jan Jacobs is een ervaren organisatie-adviseur en trainer. In zijn carrière als trainer heeft hij zich vooral toegelegd op het terrein van persoonlijk leiderschap in organisatieverandering, met Projectmatig Creëren en adviesvaardigheden als verdieping. Hij is NLP en DISC gecertificeerd.

Jan heeft veel gewerkt in complexe overheidsorganisaties. Eerst intern, daarna als extern adviseur. Met langdurige adviesrelaties. Het liefst met professionals die in staat zijn tot zelfreflectie. Hij heeft ruime ervaring in het werken met teamleiders, beleidsmedewerkers, wetenschappers en inspecteurs. Onder andere als trainer, coach, adviseur, begeleider van werkconferenties en als intervisiebegeleider.

“Ik vind het belangrijk dat mensen eigenaar durven zijn van hun vraagstukken. In de oprechte samenwerking die dan ontstaat, kunnen persoonlijke aspiraties en de strategische organisatiedoelen elkaar versterken.”

Als coach is Jan vooral positief en geduldig. Coaches geven terug: ‘een integere charme gecombineerd met een doortastende aanpak.’

Contact