Barbara Jonker

trainer | coach

Mijn analytische vermogen en intuïtie stellen me in staat om helder te benoemen wat er speelt. Zowel op individueel niveau als in groepsdynamieken.

Barbara is al van jongs af aan gefascineerd door mensen, in wie ze zijn, wat ze doen en waarom ze dat doen. Die nieuwsgierigheid is nooit meer overgegaan. Ze heeft er haar werk van gemaakt. Ze kijkt met aandacht, stelt de vragen die ertoe doen, analyseert wat er gebeurt en reageert vanuit haar hart.

“Mijn analytische vermogen en intuïtie stellen me in staat om helder te benoemen wat er speelt. Zowel op individueel niveau als in groepsdynamieken. Ik word er blij van mensen te raken en mezelf te laten raken, om zo beweging te creëren of een volgende stap mogelijk te maken. Wat vast zat kan weer stromen, wat niet gezien werd wordt weer zichtbaar.”

Barbara werkt met ziel en zakelijkheid. Van strategische programma-ontwikkeling tot coaching van projectteams. Haar directe benadering gecombineerd met haar interesse in de ander en haar drang om te ontwikkelen maken haar een procesbegeleider en coach die altijd een volgende stap realiseert.

Contact