Liesbeth Heeling

trainer

Ik geloof in de verbinding van mensen en dat als zij samen komen er mooie concrete creaties ontstaan. Daarin wil ik organisaties verder helpen en inspireren.

Liesbeth is een toegewijde professional in de veranderkunde met een passie voor organiseren, faciliteren en opleiden, wat als een rode draad door haar carrière loopt. Ze combineert haar bedrijfskundige achtergrond altijd met een sterk mensgericht aspect. Liesbeth heeft oog voor zowel resultaat als de menselijke factor en put uit een brede waaier aan projectmanagementmethodieken, waaronder Lean, Scrum, Prince2, IPMA en PMC, om deze toe te passen en over te dragen in de praktijk.

Als trainer heeft Liesbeth zich gespecialiseerd in het faciliteren van workshops en trainingen. Ze maakt gebruik van creatieve werkvormen en besteedt speciale aandacht aan de behoeften en dynamiek van de groep. In haar eigen woorden benadrukt ze haar focus op praktisch leren en het ondersteunen van mensen en organisaties bij het bereiken van hun doelen. Haar missie is om inspirerende en constructieve samenwerkingen te bevorderen, omdat ze gelooft dat samenwerken tot meer leidt dan individuele inspanningen.

Liesbeth wordt gekenmerkt door haar rustige, gedreven en enthousiaste aanpak als trainer en facilitator. Ze geniet zichtbaar van het zien groeien en leren van anderen. Haar creativiteit is aanstekelijk en ze weet anderen te inspireren en te boeien, waardoor ze een waardevolle bijdrage levert aan individuen en organisaties.

Contact