Marlet Hesselink

partner

Ik houd mensen zowel gevraagd als ongevraagd liefdevol een spiegel voor en geef feedback.

In haar carrière als trainer heeft Marlet veel ervaring opgedaan met project- en programmamanagement, teamcoaching en persoonlijk leiderschap. Ze is auteur in projectmanagementliteratuur, schreef onder andere het boek PMC Compact en de internationale editie Project Driven Creation. Ze was nauw betrokken bij de ontwikkeling van Programmatisch Creëren. Marlet is Insights Discovery-geaccrediteerd trainer en gecertificeerd Scrum Master.

“Mensen kunnen zich heel goed zelf motiveren. Zeker als ze heel scherp ervaren waar ze het voor doen. Commitment aan de opgave is dus cruciaal.” Marlet traint bij voorkeur ervaringsgericht: leren door te doen. De deelnemers werken in haar trainingen dus vooral aan hun eigen en aan elkaars projecten. Daarbij is het essentieel dat deelnemers de moeite nemen om op hun ervaringen te reflecteren. “Daarbij houd ik ze zowel gevraagd als ongevraagd liefdevol een spiegel voor en geef feedback.”

“Ik neemt de aanwezige deskundigheid van de deelnemer heel serieus. Niks zo irritant als luisteren naar een verhaal wat je al kent! Door deze kennis in de groep te brengen worden alle deelnemers slimmer, ook de inbrenger, omdat deze het nog eens moet verwoorden.”

Contact